Kladblok |  Demo |  Blog |  Vragen |  Links
kladblok blog

De beste heuptasjes van 2022

Er is geen twijfel mogelijk dat heuptasjes een handig accessoire zijn. Ze maken je handen vrij terwijl je alles binnen handbereik hebt, wat bij een luiertas rugzak minder het geval is. Bovendien hoef je niet te lijden aan de overmatige hitte op je rug die rugzakgebruikers vaak teisteren, en hoef je ook niet van riem te wisselen om schouderpijn te voorkomen. Daarom is het vandaag de dag als reiziger een goed idee om gebruik te maken van een heuptasje. Bovendien zien ze er tegenwoordig vele malen mooier uit dan in het verleden, wat zeker geldt voor de volgende modellen!

Herschel Fifteen

Herschel's no-nonsense Fifteen-tas is een geweldige optie voor alles, van luchthavenreizen tot Disney-reizen, volgens beoordelingen. Het heeft een slank ontwerp met slechts één zakje met ritssluiting voor alles wat je nodig hebt. Het is uitgerust met een verstelbare riem en weegt ongeveer een half pond als het leeg is. Recensenten zeggen dat dit pakket een groot formaat heeft om in alle benodigdheden te passen, zelfs als je een grotere mobiele telefoon hebt. Sommigen klagen echter dat ze problemen hebben met de rits en zeggen dat deze vastloopt. Het heuptasje is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals grijs, marineblauw, roze en pruim.

Patagonia Ultralight Black Hole Mini

Patagonia's Black Hole Mini Hip Pack is een geweldige manier om te experimenteren met een heuptasje. Het is een klassieke stijl, met een groot zakje met rits en een kleinere behuizing met rits aan de voorkant. Het wordt geleverd in meerdere kleuren, van basic zwart tot hemelsblauw tot een kleurenpalet uit de jaren 90 (denk aan paars, oranje en limoen). Wat meer is, het heuptasje kan worden opgeborgen in een opbergzak voor gemakkelijke draagbaarheid en het weegt erg weinig. Het is ook gemaakt met 100% gerecyclede materialen. Een vergelijkbare Ted Baker tas zwart is trouwens ook een aanrader!

Lululemon Everywhere

Actieve reizigers applaudisseren routinematig voor Lululemon's Everywhere Belt Bag voor het vermogen om overal mee naartoe te gaan. Recensenten noemen het meenemen van de tas op reis en tijdens het wandelen, en zeggen dat het een goede maat is voor hun paspoort, snacks, handdesinfecterend middel, portemonnee en meer. Recensenten waarderen ook de uitschuifbare riem, een upgrade van de vorige versie. De tas heeft een waterafstotende stof met twee compartimenten met ritssluiting: een hoofdgedeelte (met een mesh-zakje aan de binnenkant) en een aan de buitenkant aan de achterkant. Bovendien is het heuptasje van Lululemon verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Fjallraven Kanken

Fjallraven heeft dit heuptasje gemaakt om een leven lang mee te gaan. Het staat achter die belofte door reparaties aan te bieden voor al zijn producten zolang je het item bezit. Bovendien is dit gewoon een andere manier waarop het bedrijf milieuvriendelijk blijft. De Kanken Hip Pack bevat twee vakken met ritssluiting en een zak en sleutelclip in het hoofdcompartiment. De Vinylon F-stofconstructie biedt zowel duurzaamheid als waterbestendigheid. Recensenten zeggen dat het heuptasje van uitstekende kwaliteit is, zoals ze verwachtten van een Fjallraven-tas, maar merken ook op dat het materiaal een beetje stijf en ongemakkelijk kan zijn.


Homepage Kladblok

Blog